Lengyelország: most Dániában találták meg Kádár helyettesét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.09. 08:21
A dán BT információi szerint a 26 éves dán Marc Dal Hende is a Lech Poznan kiszemeltje. A labdarúgó a téli átigazolási időszakban érkezhet, és a Lengyelországban biztos távozóként elkönyvelt Kádár Tamást kell pótolnia.

Marc Dal Hende szerződése a nyáron lejár, így a SönderjyskE utolsó esélye a téli átigazolási idény, hogy pénzt kapjon a futballistájáért. A transfermarkt.de 400 ezer euróra teszi a védő értékét. Dal Hende 24 tétmeccsen lépett pályára az ősszel és négy gólt szerzett. A bajnokságban 18/3, az Európa-liga selejtezőjében 6/1 a mérlege. Minden meccsén kezdőként játszott, egyszer sem cserélték le.

A poznaniak több balhátvédet is figyelemmel követnek, felkészülve magyar légiósuk közelgő távozására. Mint arról korábban lengyel sajtóhírek alapján beszámolhattunk, Pawel Oleksy, a Ruch Chorzów játékosa is képben van.

Kádár már a nyáron is közel állt a váltáshoz, a januári távozását viszont biztosra veszi a lengyel sajtó. Az elmúlt hetekben a Sampdoriával és volt angol klubjával, a Newcastle Uniteddal is hírbe hozták, de felvetődött lehetőségként az Ajax és a spanyol Betis is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik