Légiósok: a Slask Mervó nélkül kezdheti el a szezont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 08:17
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában már pénteken pályára lép a Slask Wroclaw a Lech Poznan ellen, miközben továbbra is kérdéses, hogy mi lesz a sorsa Mervó Bencének, aki tavasszal a svájci Sion kölcsönjátékosaként tíz bajnokin négy gólt szerzett a Slask színeiben.

„A lengyel bajnoki szezon végeztével leültünk Marius Rumak vezetőedzővel, aki kijelentette, egyértelműen számít Mervó Bencére. Megállapodtunk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy Wroclawban maradhasson. Erre a korábbi kölcsönadás miatt június 30-ig volt lehetőség, és mivel a két klub között nem született újabb megegyezés, vissza kellett utaznia Svájcba" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Mervó helyzetéről a játékost képviselő CMG menedzseriroda részéről Pataky Tibor.

„Azóta is dolgozunk azon, hogy visszatérhessen Lengyelországba. A Slask mellett vannak más érdeklődők is, de természetesen a wroclawi csapat elsőbbséget élvez. A nehézséget az okozza, hogy a Slask anyagi lehetőségei korlátozottak, ami nem segíti elő, hogy könnyedén megegyezzen a két klub" – tette hozzá a játékosügynök.

Érdekesség, hogy a pénteki Slask–Lech Poznan bajnoki előtt nemcsak Mervó jövője kérdéses, hanem a vendégek védőjéé, Kádár Tamásé is. Az ugyancsak a CMG menedzseriroda által képviselt futballistával kapcsolatban kedden jelentette be a poznani klub, hogy tárgyalhat az egyelőre meg nem nevezett kérőjével, ezért egyelőre nem is kellett visszatérnie a Lechhez. Vagyis a lengyel klub valószínűleg megfelelő ajánlatot kapott érte, így nem gördítenek akadályt a távozása elé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik