Légiósok: Ezt utálom, hetente csak egyszer! – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.11. 12:48
A futbolfejs.pl című lengyel internetes honlap hosszabb interjút készített Nikolics Nemanjával, a Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgójával. A beszélgetés során az érintettek több témát is érintettek, a lengyel bajnokság góllövőlistáját vezető csatár kitért a mérkőzések előtti babonáira is, valamint elárulta, mi az, amit ki nem állhat.

Az interjúban Nikolics hosszasan beszélt a téli átigazolási időszakban érkező ajánlatokról, amelyekről mi is írtunk, így ezúttal inkább a könnyedebb témákra fókuszáltunk.

A futbolfejs.pl újságírója a csütörtök délelőtti edzés előtt készített interjút Nikoliccsal, aki borostásan jelent meg a Legia edzőközpontjában. A lengyel bajnokságban eddig 23 gólt szerző, ám a legutóbbi négy fordulóban gólképtelen támadó elárulta ennek miértjét.

„Utálok borotválkozni. Ki nem állhatom. Ha tehetem, egy héten csak egyszer teszem – mondta Nikolics, aki babonából mindig csütörtökönként ragad borotvát. – Néhány évvel ezelőtt, még Magyarországon játszottam, amikor csütörtök este megborotválkoztam, majd pénteken pályára léptem, nagyon jól ment a játék és gólt szereztem. Azóta bevált módszerként tekintek erre. Minden sportolónak vannak rituáléi, nekem ez az.”

A magyar válogatott csatár hozzátette, a mérkőzések előtt mindig megcsókolja az alkarján lévő tetoválását, valamint a nyakában hordott keresztet, de azt nem viheti fel a pályára.

Az interjú végén az is kiderült, melyik játékos Nikolics gyerekkori példaképe.

„Ronaldo, a brazil” – mondta határozottan a 28 esztendős támadó.

A lengyel bajnoki listavezető Legia szombaton a Cracovia otthonába látogat az Ekstraklasa 27. fordulójában. Az oddsok alapján a varsói együttes a mérkőzés esélyese, de Nikolicsék nem mehetnek biztosra a tabella harmadik helyén álló krakkói alakulat ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik