Németország: Stieber András 3. ligás csapatban lép pályára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 09:03
A német harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Rot-Weiss Erfurt pénteki felkészülési mérkőzésén pályára lép Stieber András is, aki a Győri ETO kölcsönjátékosaként legutóbb Pápán játszott.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a 23 éves középpályás Németországban keres magának csapatot, míg a legfrissebb hírek szerint bizonyítási lehetőséget kap a Rot-Weiss Erfurt szakmai stábjától.Arról már korábban beszámoltunk, hogy a 23 éves középpályás Németországban keres magának csapatot, míg a legfrissebb hírek szerint bizonyítási lehetőséget kap a Rot-Weiss Erfurt szakmai stábjától.

A német harmadosztályú bajnokság mostani kiírását egy döntetlennel és két vereséggel kezdő együttes pénteken az Eintracht Oberlanddal játszik felkészülési meccset, amelyen Stieber mellett a legutóbb a Kaiserslauternben futballozó Florian Riedel is pályára lép.

Az Erfurt honlapjának beszámolója szerint Torsten Traub klubmenedzser szeretné megismerni a két játékost, másképp fogalmazva, próbajátékra invitálta őket a kiscsapat elleni meccsre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik