Légiósok: a szabadrúgásairól beszélt Dzsudzsák – saját trükkje van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 15:28
Dzsudzsák Balázs a hivatalos bemutatása után a Bursaspor Tv-nek adott interjút, amelyben arról is faggatták, hogy mi a titka a pontrúgásoknál, és hogyan tudja magát jó formában tartani.

A hivatalos bemutatáson az újságírók több videót is láthattak Dzsudzsák eddigi góljairól. A műsorvezető többek között arról kérdezte a magyar légióst, hogy mi a titka ezeknek a kiváló lövéseknek?

„Úgy érzem, jó úton vagyok. Saját trükköm van a szabadrúgásoknál, ahogy ellövöm a labdát” – fogalmazott szűkszavúan Dzsudzsák.

„A legnagyobb különbség az eddigi csapatokhoz képest, hogy itt, Törökországban szinte mindenki szereti a focit. A szurkolók megszeretnek egy játékost, és nyomon követik a pályafutását. Miatta töltik meg hétről hétre a stadiont.”

Ide kattintva megnézheti, hogyan fogadták Dzsudzsákot a szurkolók!

A motivációról annyit mondott: „Jó érzés ebben a közegben lenni és ezen a szinten futballozni. Meg lehet mutatni, lehet bizonyítani akár a Besiktas és a Fenerbahce ellen. Azon leszek, hogy minél jobban segítsem az új csapatomat” – mondta a magyar válogatott labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik