Légiósok: „Super NiGOLic” a Legiánál is gólkirály lenne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.25. 14:15
null
„Super NiGOLic”, azaz Nikolics Nemanja boldogan pózolt a neki igencsak kedves címlappal (Fotó: sport.se.pl)
„Az a támadó, aki azt mondja, hogy nem gondol a gólkirályi címre, hazudik” – véli a Legia Warszawa magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja, akit a helyi Super Express címlapján „Super NiGOLic”-nak neveztek el, ráadásul a gól rész piros, fehér és zöld színben virít.

 

„Az első meccs 1–0-s sikere nem töltött el minket elégedettséggel. Nem az eredmény őrzésére törekedtünk, hanem hogy támadjunk és nagy sikert arassunk. Három gólt szereztünk, ami ebben a forróságban nem egyszerű. Annak is örülök, hogy Aleksandar Prijovic is betalált” – idézi a sport.se.pl a Botosani elleni El-visszavágóval kapcsolatban Nikolics Nemanját.

Mint ismert, az együttes a hazai 1–0 után idegenben 3–0-ra nyert, a magyar légiós pedig megszerezte első El-gólját. Nikolics ezzel négy meccsen már három találatnál jár új csapatában, hiszen az első bajnokiján kétszer is eredményesnek bizonyult.

„Gyorsan megtaláltam a helyem a szerkezetben, és rögvest góllal kezdtem, ahogyan tettem ezt korábbi klubjaimban, a Videotonban és a Kaposvárban. Ez fontos egy támadó számára, hiszen ha az első három-négy összecsapáson gólképtelen marad, akkor elkezd emiatt idegeskedni, ami pedig a csapat eredményére is kihathat. Szerencsére nekem nem voltak ilyen problémáim.”

S hogy akar-e a magyar után lengyel gólkirály is lenni?

„Minden csatár erről álmodik, aki mást mond, valótlant állít. Nagy csata lesz a gólkirályi címért, én szeretnék minden mérkőzésen betalálni. Lépésről lépésre haladnék, és remélem, júniusban az én nevem mellett lesz a legtöbb gól.”

A 27 éves futballista elmondása szerint nagyszerűen érzi magát Varsóban, csodálatos városnak tartja, amelyben gyakran sétálgat a családjával, és nagyon tetszett neki a Super Express nyitó oldala is.

„Kiváló! – mondta a címlappal kapcsolatban – Igazán tetszik a „NiGOLic” kifejezés, korábban még senki sem hívott így. Nagyon kedves, meg is tartottam az újságot emléknek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik