Hertha: 11 milliós ajánlatot tettek Dzsudzsákért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.26. 12:52
null
Dzsudzsákért 11 millió eurót fizetne a Hertha? (Fotó: AFP)
A transfermarketweb.com információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC – irreálisnak tűnő – 11 millió eurós ajánlatot tett Dzsudzsák Balázsért a Dinamo Moszkvának.

Dzsudzsák Berlinbe szerződése már hetek óta napirenden van, maga a játékos is elismerte, szívesen szerződne Dárdai Pál csapatához.

„Szeretném, ha összejönne, mert egyrészt a világ egyik legerősebb bajnokságába kerülhetnék, másrészt olyan edzővel dolgozhatnék, akitől már eddig is rengeteget kaptam. Dárdai Pál az a hadvezér, akivel bármelyik csatába elindulnék. Ráadásul a győzelem reményében” – mondta 11 nappal ezelőtt Dzsudzsák.

Öt nappal ezelőtt a Bild arról írt, hogy elakadt a szélső ügye, ezt követően valószínűbb állomáshelynek tűnt a Galatasaray Dzsudzsák számára, de török sajtóértesülések szerint a Galata sokallta a szélső árát.

Az Európa-ligából kizárt Dinamo Moszkva ugyanis állítólag tízmillió eurót kér Dzsudzsékért, annak ellenére, hogy a szerződése hat hónap múlva lejár. A transfermarketweb.com pénteken azt írta, a Hertha hajlandó lenne pénzt áldozni az átigazolásra, és 11 millió eurót kínál az orosz klubnak a magyar válogatott játékosért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik