Lazio: Dzsudzsák túl drága, kölcsönbe érkezhet?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.16. 07:32
Luca Bargellini, az átigazolási hírekre szakosodott tuttomercatoweb.com olasz internetes oldal szakírója a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta, a Dinamo Moszkva szokatlanul nagy pénzt kér Dzsudzsák Balázsért, aki éppen ezért – korábbi fejtegetésünknek megfelelően – a téli átigazolási időszakban csak kölcsönbe távozhat az orosz klubtól.

Mint arról beszámoltunk, a Dinamo Moszkva sportigazgatója, Guram Adzsojev megerősítette, hogy a Lazio ajánlatot tett a magyar válogatott szélsőért, de a felek a Nemzeti Sport Online értesülései szerint egyelőre távol állnak a megegyezéstől. A tuttomercatoweb.com szakírója eddig nem értesült róla, hogy Dzsudzsák szerződtetésének ügyében valóban lépéseket tett volna a római együttes, amely elsősorban nem a ballábas futballista posztjára keres játékosokat.Mint arról beszámoltunk, a Dinamo Moszkva sportigazgatója, Guram Adzsojev megerősítette, hogy a Lazio ajánlatot tett a magyar válogatott szélsőért, de a felek a Nemzeti Sport Online értesülései szerint egyelőre távol állnak a megegyezéstől. A tuttomercatoweb.com szakírója eddig nem értesült róla, hogy Dzsudzsák szerződtetésének ügyében valóban lépéseket tett volna a római együttes, amely elsősorban nem a ballábas futballista posztjára keres játékosokat.

„Csütörtök délutánig nem értesültünk arról, hogy Dzsudzsák Balázsért ajánlatot tett a Lazio, az érdeklődésről csak szóbeszéd útján hallottunk – mondta lapunk megkeresésére Luca Bargellini. – Inkább védekező játékosokat keres a csapat, elöl Felipe Anderson, Antonio Candreva, Stefano Mauri mellé már valószínűleg nem akar drága támadó futballistát szerződtetni. A Dinamo Moszkva által kért tízmillió euró a januári átigazolási időszakban szokatlanul nagy pénz lenne, kölcsönadást tartok valószínűnek.”

Dzsudzsák nemrégiben elmondta, az az álma, hogy még hat-hét évig magas szinten futballozzon – lehetőség szerint Oroszországon kívül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik