Légiósok: van érdeklődés a keményen dolgozó Bajner iránt

Vágólapra másolva!
2014.03.24. 16:08
Bajner Bálint szerződése a nyáron lejár a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál, és sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a nyáron klubot vált a támadó. A BVB második együttesében szereplő magyar légiós iránt van is érdeklődés, konkrét csapatnevekről azonban egyelőre nincs információ.

A reviersport.de úgy tudja, nem biztos, hogy a Borussia Dortmund a nyáron szerződéshosszabbítási ajánlatot tesz Bajner Bálintnak. A 23 éves csatár iránt van is érdeklődés a cikk szerint, így nem kizárt, hogy klubot vált.

„Nagyon sokat kell még dolgoznom, többet, mint a többieknek. Nem könnyű, de úgy érzem, hogy egyre jobb vagyok" – nyilatkozta Bajner Bálint a reviersport.de-nek. „Magas, jó felépítésű, remekül tartja meg a labdát, de technikailag van lemaradása a társak mögött" – jellemzi a cikk a magyar csatárt.

„Bálintnak mindig vannak jó megmozdulásai. Remélem, hogy most már lesz egy kis szerencséje is" – mondta David Wagner, a BVB II edzője.

„A Bajnert esetlegesen leigazoló csapat nem a megtestesült gólveszélyt szerzi meg, ellenben egy nagyon jó csapatjátékost, aki keményen dolgozik" – írja a reviersport.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik