Légiósok: nincs alapja az újabb Dzsudzsák-Liverpool pletykának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.26. 17:54
Az angol sajtóban újra terjed a pletyka, hogy a Liverpool és az Everton is érdeklődik a Dinamo Moszkva magyar szélsője, Dzsudzsák Balázs iránt. A szélső menedzsere, Vörösbaranyi József szerint azonban nincs semmilyen fejlemény a játékos ügyében. 

A 27 éves válogatott labdarúgó 2015 decemberéig szerződéssel rendelkezik az orosz csapatnál, ám a napokban egy ukrán lap ismét felmelegítette a hírt, miszerint Dzsudzsák adott esetben távozhat a moszkvaiaktól.

A birt Express is átvette az információt, miszerint ha a Dinamo lemarad a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéről, akkor hajlandó lenne megválni tőle, és a korábban a játékos iránt már érdeklődő Liverpool és Everton újra versenybe szállna a futballistáért. Az Express felemlegeti, hogy a „vörösök” tavaly nyáron 12 millió fontos ajánlatot tettek Dzsudzsákért, és a pletykalap szerint elképzelhető, hogy most több esélyük lenne a megszerzésére.

„Tudok róla, hogy egy ukrán oldal ismét elterjesztette a hírt, hogy Dzsudzsák Balázst ismét szerződtetné a Liverpool, és ezt később angol források is átvették. A híreknek azonban nincs alapjuk, mert semmilyen új fejlemény nincs Dzsudzsák ügyében, nincsenek egyeztetések" – fogalmazott a Nemzeti Sport Online megkeresésére a játékos menedzsere, Vörösbaranyi József.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik