Zaragoza: Pintérnek egyelőre csak magyar ajánlatai vannak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 08:55
Az El Periódico de Aragón információja szerint a spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályába kieső Zaragozából elvágyódó Pintér Ádámnak egyelőre csak Magyarországról vannak ajánlatai, de a labdarúgó nem szeretne hazatérni, így tovább folyik a klubkeresés.

Az El Periódico a Videotont és a játékos korábbi klubját, az MTK-t említi meg lehetséges magyarországi célpontként, hozzátéve, hogy Pintér Ádám ezekkel nem kíván élni.

A lap megerősíti a korábbi információt, miszerint a Zaragoza török és görög kluboknál tapogatózik a játékos eladása érdekében, míg Filipovics Vladan menedzser az angol és a belga lehetőségeket kutatja, de egyelőre egyik szálon sem mutatkozik konkrét eredmény.

A 2010-ben Spanyolországba igazoló magyar válogatott Pintért még egy évig köti szerződés a Zaragozához, amely reméli, hogy sikerül pénzhez jutnia az óhajtott klubcseréből.

A spanyol újság cikke szerint a Zaragoza a nyár elején még bízott benne, hogy félmillió euró körüli összegért el tudja adni a magyar játékost, de a lap szerint most már egyre valószínűbb, hogy a klubnak ingyen kell elengednie Pintér Ádámot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik