Zaragoza: Pintér távozását a spanyolok is biztosra veszik

Vágólapra másolva!
2013.07.11. 09:00
A spanyol másodosztályú Zaragoza magyar védője, Pintér Ádám menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak a héten elmondta, a válogatott védő minden bizonnyal távozni fog a csapattól, ezt immár a spanyol sajtó is biztosra veszi.

A Diario Aragonés.com egy összeállítást közöl a másodosztályba kiesett Zaragozánál várható játékosmozgásokról, illetve a nyári távozókról.

A forrás a már korábban biztos távozónak számító Hélder Postiga és Luis García után Glenn Loovenst és Pintér Ádámot is azok közé a játékosok közé sorolja, akik a következő szezonban már biztosan nem Paco Herrera vezetőedző csapatát erősítik.

„A magyar és a holland játékos előtt is nyitva áll az ajtó, hamarosan mindketten távozhatnak" – fogalmaz a spanyol oldal utóbbi két játékossal kapcsolatban.

Mint arról korábban beszámoltunk, Pintér Ádám a héten még a Zaragozával kezdte meg a felkészülés, hiszen a szerződése még egy évig érvényes a klubnál. Az egyelőre nem derült ki, hogy a spanyol csapat milyen feltételekkel hajlandó elengedni a védőként és középpályásként is bevethető játékost, akinek vételárát a mai napig nem fizették ki az MTK-nak, pedig még 2010-ben szerződtették.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik