Dinamo: Dzsudzsák gólpasszal hangolt a visszatérésre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 17:22
Dzsudzsák Balázsnak, a Dinamo Moszkva tavasszal négy bajnoki mérkőzésre eltiltott magyar légiósának még egy keveset várnia kell a visszatérésre, így ezen a héten a Dinamo Moszkva II–Szpartak Moszkva II mérkőzésen léphetett csak pályára. A Dinamo tartalékjai egy korai góllal 1–0-ra legyőzték a Szpartakot, a gólpassz Dzsudzsák nevéhez fűződik.

A magyar válogatott szélsőt még májusban, az Alanyija Vlagyikavkaz elleni bajnoki mérkőzésen állították ki (majd tiltották el négy bajnokira), aminek következtében a Premjer-liga 2013–2014-es szezonjának első három fordulóját kényszerül kihagyni, először a negyedik fordulóban, a Tyerek Groznyij ellen állhat Dan Petrescu vezetőedző rendelkezésére.Alanyija Vlagyikavkaz elleni bajnoki mérkőzésen állították ki (majd tiltották el négy bajnokira), aminek következtében a Premjer-liga 2013–2014-es szezonjának első három fordulóját kényszerül kihagyni, először a negyedik fordulóban, a Tyerek Groznyij ellen állhat Dan Petrescu vezetőedző rendelkezésére.

A Dinamo II és a Szpartak II péntek késő délután lejátszott mérkőzésén Dzsudzsák a kezdőben kapott helyet, és már az első percben – egy távoli bomba után – eltalálta a lécet. Támadókedve ezt követően sem lankadt, a 8. percben a bal szélen járatta a bolondját védőjével, majd ballal középre tekert, az ötösnél a legmagasabbra emelkedő Andrej Panyukov pedig a hálóba bólintott, megszerezve a mérkőzés első és egyetlen gólját.

Az első félidő hátralévő részében szinte az összes Dinamo-akcióban fellelhető volt a DVSC neveltjének neve, nem rajta múlt, hogy nem növelte előnyét a hazai csapat. Dzsudzsák számára a 60. percben ért véget a mérkőzés, ekkor csereként hagyta el a pályát.

A Dinamo Moszkva a Premjer-ligában két forduló után négy ponttal a hatodik helyen áll, szombaton 11.30-tól az egyedüliként hibátlan Szpartak Moszkva otthonába látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik