Middlesbrough: Mowbray eredeti posztján számít Vargára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 13:12
Mint arról beszámoltunk, Varga Józsefet hétfőn egy évre kölcsönvette a DVSC-Tevától az angol másodosztályban szereplő Middlesbrough. A magyar futballistát most a klub hivatalos honlapja kérdezte.

„Vasárnap késő este érkeztem meg Middlesbrough-ba, hétfőn volt az orvosi vizsgálat. Ismerős helyre jöttem, hiszen néhány hete voltam már itt, hosszasan beszélgettünk a menedzserrel. Hízelgő, hogy ilyen jelentős és híres klub, mint a Middlesbrough szerződtetett – Tony Mowbray külön kérésére. A menedzser körbenézett több országban, játékost keresett erre a posztra, és azt mondta, hogy én voltam a fő célpontja. Külön vonzó volt számomra, hogy a Boro a feljutásért akar harcolni” – mondta a hétfőn igazolt Varga József az angol klub hivatalos honlapjának.

Bár a 25 éves futballista a válogatottban több alkalommal is jobbhátvédként kapott szerepet, Mowbray az igazi posztján, azaz védekező középpályásként számít rá.

„Remélem, Angliában több szerencsével járok, Németországban peches fél évet töltöttem. De nem tekintek vissza, inspirál, hogy olyan országban játszhatok, amely sok futballista vágya. Egy évem van, hogy bizonyítsak a Championshipben, remélem, utána hosszabb távra szerződhetek a Middlesbrough-hoz” – zárta gondolatait Varga.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik