Légiósok: Nem lepne meg, ha Szalai a Schalkéban folytatná - Hajnal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.22. 07:59
Hajnal Tamást, a VfB Stuttgart magyar középpályását nem lepné meg, ha igaznak bizonyulnának a német Kicker információi, és Szalai Ádám a Mainztól a Schalkéhoz igazolna.

„A híreket olvasva elég konkrétnak tűnik a Schalke-lehetőség, nem lepne meg, ha Ádám valóban ott folytatná a pályafutását – mondta Hajnal Tamás a Nemzeti Sportnak. – Jelentős előrelépésnek tekinthető, hiszen a Mainznál jobb csapathoz kerülhet, egyszersmind az eddiginél lényegesen nagyobb konkurenciára számíthat – a sportolók életében ez az igazi kihívás!"

„Nem tudom, milyen játékrendszerben futballozik majd a Schalke, a kétcsatáros felállás sem zárható ki, de szerintem kevésbé valószínű, vagyis a hasonló játékstílust képviselő Szalai Ádám és Klaas-Jan Huntelaar közül csak egy lesz a pályán. Ami a körítést illeti: jó tíz évvel ezelőtt még kifejezetten családias volt a hangulat a klubnál, ám mára ez megváltozott, a hagyományokra építést felváltotta az eredménycentrikusság. Ennek ellenére még kimennek hatvanezren a meccsekre" – tette hozzá Hajnal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik