Mainz: a feljutó Herthánál keresik Szalai utódját?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.06. 13:12
A német sajtó továbbra is tartja magát ahhoz, hogy Szalai Ádám a nyáron távozik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainztól. A média szerint a klubnál már keresik a magyar válogatott támadó utódját, aki a hírek szerint a fővárosból érkezhet.

A bz-berlin.de szerint a Mainz szemet vetett a már biztosan az élvonalba visszajutó Hertha BSC támadójára, Pierre-Michel Lasoggára. A 21 éves, jobblábas csatár a Schalke utánpótláscsapatában nevelkedett, majd a profik között a Bayer Leverkusen II-ben mutatkozott be. Az U21-es válogatott játékos 2010-ben igazolt a Herthához, ám ebben az idényben súlyos sérülése maitt csak hét bajnokin léphetett pályára, melyeken egy gólt szerzett és két asszisztot osztott ki (egy öngólja mellett).

Lasogga szerződése 2015 júniusában jár le a Herthánál, kivásárlási árát ötmillió euróra taksálják. A Mainz mellett a VfB Stuttgart és a Werder Bremen is érdeklődik a nagy tehetségnek tartott csatár iránt.

Mint ismert, Szalait több klubbal is hírbe hozták már (Borussia Dortmund, Arsenal, Fiorentina, Lazio), ám ő kijelentette: hallani sem akar ezekről a pletykákról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik