Légiósok: újabb Szalai-pletykák - West Ham, Stuttgart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.16. 12:50
Több német internetes forrás is arról számol be a Kickerre hivatkozva, hogy a Mainz csatárát, Szalai Ádámot a West Ham és a Stuttgart is szerződtetné.

Szalai Ádám neve továbbra is kapós a még meg sem nyílt átigazolási piacon. Annak ellenére, hogy a csatár csigolyatörés miatt április 20. óta nem lépett pályára a Mainzban.

A Kicker ezúttal a Stuttgart és a West Ham érdeklődéséről számolt be, és a lap ismét megemlítette azt a korábbi információját, mely szerint a csatár kivásárlási ára nyolcmillió euró.

Christian Heidel, a Mainz klubmenedzsere korábban arról nyilatkozott, hogy megfelelő ajánlat esetén elgondolkodnak a csatár eladásán, vagyis van az a pénz, amiért távozhat. Kérdés, a nyolcmillió euró valóban a „megfelelő ajánlat” kategóriájába tartozik-e.

A Stuttgart érdeklődéséről szóló hír azért érdekes, mert Szalai 2004-ben Újpestről Stuttgartba szerződött, a svábok utánpótláscsapatában, illetve a Stuttgart II-ben is szerepelt, mielőtt 2007-ben továbbállt a Real Madrid Castillához.

Az angol élvonalban jelenleg 10. helyen álló West Ham viszont teljesen új név a lehetséges kérők listáján. Az elmúlt években Angliából elsősorban a Liverpoollal és az Arsenallal hozták kapcsolatba Szalait, míg az utóbbi hónapokban inkább német (Schalke, Dortmund) és olasz csapatokkal (Inter, Lazio, Fiorentina) boronálták össze a nemzetközi sajtóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik