Fürth: Vargának búcsút intett a klub - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 11:31
Biztossá vált, amit korábban megszellőztetett a német sajtó: Varga József az idény végén távozik a Greuther Fürth labdarúgócsapatától, és visszatér az NB I-ben szereplő DVSC-Tevához – számolt be a hírről a bundesligás klub hivatalos honlapja.
Zimmermann (balra) és Varga is távozik a Fürthtől (Fotó: greuther-fuerth.de)

 

 

A Greuther Fürth hivatalos honlapján jelentette be, hogy Varga József (DVSC) és Matthias Zimmermann (Borussia Mönchengladbach) kölcsönszerződését sem hosszabbítják meg, így mindkét labdarúgó visszatér klubjához. Eközben új játékost igazolt a Fürth: a 21 éves Niko Giesselmann három évre aláírt. A balhátvéd ingyen érkezett a Hannovertől.

„Úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk a közös munkát a két játékossal. Szeretnénk megköszönni Matthiasnak és Józsefnek is az erőfeszítéseiket, amiket a klubért tettek. Mindkét játékosnak sok sikert kívánunk a jövőben” – olvasható a Fürth hivatalos kommünikéjében.

Varga korábban úgy nyilatkozott, szívesen maradna a Fürthnél, a klubvezetők is hajlottak a további együttműködésre. A megállapodás azonban nem született meg, így a válogatott középpályást távozik a klubtól.

A 24 éves válogatott játékos a télen került kölcsönbe a német csapathoz, amelynek színeiben hat bajnokin lépett pályára, gólt nem szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik