Légiósok: már most Varga József megvételéről beszélnek a Fürthnél

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 09:43
Bár még alig több mint egy hete tréningezik új csapatánál, és mindössze egy meccsen lépett pályára, a Greuther Fürthnél már azt hangoztatják, hogy a szezon befejeztével mindent megtennének Varga József végleges megvételéért.

A DVSC-Tevától kölcsönben érkezett középpályás a hétvégén egyből kezdőként debütált a Schalke elleni idegenbeli meccsen, ahol a Fürth egy hosszabbításban szerzett góllal 2–1-re nyerni tudott. A Bundesliga sereghajtójánál elismerően beszéltek a teljesítményéről, amelyen nem látszott meg, hogy csak pár nappal előtte került oda.egyből kezdőként debütált a Schalke elleni idegenbeli meccsen, ahol a Fürth egy hosszabbításban szerzett góllal 2–1-re nyerni tudott. A Bundesliga sereghajtójánál elismerően beszéltek a teljesítményéről, amelyen nem látszott meg, hogy csak pár nappal előtte került oda.

A játékos ezt követően bélpanaszai miatt kihagyta a válogatott fehéroroszok elleni felkészülési találkozóját, de a Wolfsburg elleni szombati bajnokin már minden bizonnyal ott lehet a pályán a Fürthben.

Rouven Schröder sportigazgató közben már arról beszélt, hogy bár nincs opciós joguk Varga megvásárlására, mindent erővel azon lesznek, hogy megszerezzék.

„Tudja, mit jelent a pályán lenni: küzdelem, szenvedély, agresszivitás. Mindent meg fogunk tenni a szezon végén, hogy lehetőségünk legyen végleg megvásárolni őt" – idézi Schrödert a nordbayern.de.

Mike Büskens vezetőedzőnek megnőttek a variációs lehetőségei a középpályán, ugyanis Stephan Fürstner letöltötte az eltiltását, míg Edgar Prib felépült a sérüléséből. A vállával bajlódó Stieber Zoltán ugyan csütörtökön újra a társakkal edzett, de még kérdéses a szombati játéka. A Fürthnek talán az utolsó esélyét kell megragadnia a Wolfsburg ellen, hogy megkezdje a felzárkózást a tabellán, és egyúttal megszerezze az első hazai győzelmét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik