Napoli: édesapja szerint Novothnyt olasz, angol, német klubok keresik

Vágólapra másolva!
2013.01.30. 14:36
Novothny Soma, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli fiatal magyar játékosa iránt számos klub érdeklődik – édesapja elképzelhetőnek tartja, hogy fia klubot vált, hogy kölcsönjátékosként több játéklehetőséget kapjon.

„Úgy tűnik, ebben a szezonban még alapvetően a Primavera-csapatban számolnak a Napolinál Somával, de jó esély van arra, hogy kölcsönadják, akár az olasz első osztályba, akár egy Serie B-s csapatba. De az is elképzelhető, hogy a fiam országot vált” – mondta Novothny Ottó, a fiatal futballista édesapja a kisalfold.hu-nak.kisalfold.hu-nak.

„A Napoli nagyon jó csapat, Walter Mazzarri edző talán ezért sem számol még a fiammal tartósan az első keretnél. Máshonnan viszont élénk érdeklődés mutatkozik iránta, hívja például a Hoffenheim, a Zürich, a Dnipro. Korábbi nápolyi edzője az angol második ligás Watfordnál Zola segítője, ő azt szeretné, ha Soma kölcsönbe hozzájuk kerülne. Vannak érdeklődők a Seria A-ból és a B-ből. Lehet, hogy közülük kerül ki a fiam leendő csapata” – jelentette ki Novothny Ottó, aki hozzátette, büszke rá, hogy a Napoli százezer eurós (28 millió forintos) költséget fizetett a fiatal játékos veszprémi nevelőegyesületének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik