Ausztria: a magyar gólvágó játékát sorozatos sérülések akadályozzák

Vágólapra másolva!
2011.09.20. 11:31
Újabb másfél hónapos kihagyással kényszerül szembesülni Matondo Franck, a karrierjét Újpesten kezdő labdarúgó, akit az osztrák amatőrligában nyújtott eredményes csatárjátéka láttán nyáron szerződtetett az első osztályú Kapfenberg.

Matondo lágyéksérülés miatt az elmúlt hetekben nem tudott zökkenőmentesen tréningezni, majd miután kezdte felvenni a ritmust, és részt vett volna a második csapat meccsein, újabb fájdalmak jelentkeztek. Kiderült, a lágyékhúzódás helyén gyulladás lépett fel, és az élvonalbeli bemutatkozásra még mindig váró játékos legalább hat hétig nem tréningezhet.

„Még az sem kizárt, hogy operációra lesz szükség – idézi a magát tősgyökeres magyarnak valló 26 éves játékost a Niederösterreichische Nachrichten. – Egyelőre gyógyszeres kezeléseken, injekciókúrán veszek részt, és reménykedem abban, hogy megúszom a műtétet."

A Kapfenbergnek szüksége lenne gólokra, hiszen nyolc forduló után mindössze nyolc szerzett góllal és négy ponttal az utolsó, tizedik helyen áll az osztrák bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik