Brescia: Vass Ádámot eladhatja a Serie A-ból kiesett csapat

Vágólapra másolva!
2011.05.11. 13:06
Vass Ádám szerződése a jövő nyáron lejár az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból már biztosan kieső Bresciánál, és elképzelhető, hogy klubja megpróbálja eladni a magyar légióst.

„Nem rossz a tárgyalási pozíciónk, Vass Ádám szerződése kétezer-tizenkettő nyarán jár le – adott betekintést a színfalak mögé Paunoch Péter, a játékos ügynöke a Nemzeti Sportnak, arra utalva, hogy a klubnak érdekében állhat a magyar légiós értékesítése. – Nem ragaszkodunk hozzá, hogy a Serie B-be kerüljön, ez egyértelmű. Eddig kész ajánlat nem érkezett, de érdeklődők akadnak Olaszországból és más országból is."

Vass Ádám várhatóan kezdő lesz vasárnap a Cesena elleni bajnokin. A hírek szerint a Brescia mindenható elnöke, Luigi Corioni azzal a feltétellel tűri meg Giuseppe Iachini vezetőedzőt május végéig a kispadon, hogy a hátralévő két mérkőzésen a fiatalokat játszatja. Pontosabban azokat, akiknek az eladásából a klub a nyáron hasznot akar húzni, vagy akikre a következő évi, ifjoncokra támaszkodó együttest építené.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik