Stuttgart: nagyon reménykednek Hajnal Tamás visszatérésében

Vágólapra másolva!
2011.04.13. 16:57
Elképzelhető, hogy a hétvégi fordulót combsérülés miatt kihagyó Hajnal Tamás szombaton már pályára léphet a német labdarúgó-bajnokság élvonalában maradásért harcoló VfB Stuttgartban.

„Optimista vagyok, mert a fájdalom jelentősen csökkent, már könnyebben mozgok – idézi a Stuttgarter Zeitung a magyar játékost, aki kedden már képes volt speciális labdás gyakorlatokat végezni. – A magam részéről mindent megteszek, hogy szombaton ott lehessek a pályán a Köln ellen."

A lap által a VfB kreativitás-felelősének nevezett magyar középpályás szerdán Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrthoz hivatalos, pályára lépése a müncheni specialista szakvéleményén múlik. A Kaiserslautern elleni múlt heti kudarcról (2–4) a játékmester elmondta:

„Nem csodálom, hogy az efféle vereségek nagyon megviselik a szurkolókat. A csapat nagy kedvvel vetette magát a küzdelembe, harcolt, vezetést szerzett, aztán valahogy mégis engedte kicsúszni kezéből a győzelmet..."

A Stuttgart jelenleg a bennmaradást jelentő 15. helyen áll, de csupán két ponttal előzi meg a már kieső pozícióban lévő St. Paulit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik