Anglia: Buzsáky Ákos már tagja a QPR keretének, de a kezdő a célja

Vágólapra másolva!
2011.02.19. 12:02
A sérülésből visszatérő Buzsáky Ákos helyet kapott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Queens Park Rangers mai meccsre készülő keretében, és a középpályás célja immár az, hogy újra pályára is léphessen a Championshipben.

„Szerencsére valóban jól megy a gárdának, aminek még akkor is örülök, ha az utóbbi három hónapban nem volt esélyem pályára lépni – mondta a pénteki edzés előtt Buzsáky Ákos a Nemzeti Sportnak. – A novemberi térdműtétem után napokig feküdnöm kellett, csak mankóval tudtam közlekedni, és mert öt héten keresztül szinte semmit sem tudtam csinálni, meggyengült az izomzat a lábamban. Aztán következett hat kemény hét, rengeteg erősítéssel és gyakorlással, és ma már ott tartok, hogy tagja vagyok a Preston North End ellen készülő keretnek."

„A tartalékban már játszottam két meccset: a Tottenham ellen egy félidőn keresztül, míg a Crystal Palace ellen hatvan percig lehettem pályán. Eddig az volt a célom, hogy kerettag legyek az első csapatnál, mostantól pedig azért küzdök, hogy lehetőséghez is jussak. A szombati találkozó papíron fix kettes, hiszen ellenfelünk sereghajtó a bajnokságban, de ebben a ligában senki ellen sem lehet biztosra menni" – tette hozzá a futballista.

HA KÍVÁNCSI, BUZSÁKY ÁKOS MIT GONDOL A VÁLOGATOTTSÁGRÓL, KERESSE A SZOMBATI NEMZETI SPORTOT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik