Ipswich Town: Keane szerint Priskin példát vehetne Solskjaerról

Vágólapra másolva!
2010.12.19. 07:48
Roy Keane, az Ipswich Town menedzsere rendkívül kritikusan beszélt Priskin Tamásról, mivel nagyon nem volt elégedett a magyar támadó teljesítményével a múlt heti bajnokin. A szakember szerint a csatárnak csereként beállva is lehető legjobban kellene játszania, nem pedig sértődötten futballozni.

„Tamás húsz-huszonöt percet kapott a legutóbb, és ennyi idő alatt rengeteg dolgot lehet tenni. A mai labdarúgásban néhány futballista nem szeret csere lenni, és ezt láthattuk a múlt héten is. Felmennek a pályára, és megmutatják a testbeszédükkel, hogy csalódottak, de ez nem csak a mi klubunknál van így. Jó lecke volt ez számomra arról, hogy milyen játékosokkal dolgozom együtt. Vannak, akik játszani akarnak, és vannak, akik nem akarnak cserék lenni" – mondta Keane a twtd.co.uk-nak.

„Addig nem zavar, ha egy futballistámat idegesíti, hogy nem kezd, amíg a pályán teszi a dolgát, amikor beáll. Van néhány nagy egó a csapatban, akik úgy gondolják, hogy nem kellene a padon ülniük. Amikor pedig játszaniuk kellene, akkor inkább a csalódottságukat mutatják meg. Ezek a játékosok sokat tanulhatnának Solskjaertól, aki hiába szerzett egy vagy két gólt, a következő héten a padon ült. De amikor beállt, nem sajnáltatta magát, hanem tette a dolgát, és gólokat lőtt" – tette hozzá a menedzser.

Keane Priskin múlt heti teljesítménye miatt nem is nevezte a magyar csatárt a tegnapi, Leicester City ellen 3–0-ra megnyert bajnokira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik