Légióssors: Korcsmár Zsoltot figyeli a Lech Poznan - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2010.10.19. 18:40
A lengyel Przeglad Sportowy című lap értesülései szerint a norvég Brannban futballozó Korcsmár Zsoltot figyeli a lengyel bajnok Lech Poznan.

A Przeglad Sportowy beszámolója szerint az Újpest kölcsönben, Norvégiában szereplő játékosát, Korcsmár Zsoltot egy ideje figyeli a lengyel bajnok Lech Poznan.

A lap értesülései szerint az U20-as vb-bronzérmes futballistát Jacek Zielinski, a Lech vezetőedzője is látta már élőben, és nem kizárt, hogy a norvég bajnokságból hátralévő három fordulóban ismét megnézi.

Lengyel források szerint a Lech mellett a spanyol Santander és a belga Anderlecht is figyelemmel követi Korcsmár játékát.

Korcsmárt a kölcsönszerződése november 30-ig köti a Brannhoz, a norvégok addig élhetnek opciós jogukkal. Amennyiben ezzel nem élnek, és nem vásárolják ki a védőt újpesti szerződéséből, úgy Korcsmárnak vissza kell térnie a lila-fehérekhez. Ebben az esetben kerülhetnek képbe más csapatok.

A Lech egyébként a nyáron már szerződtetett futballistát Magyarországról: a lett Artjoms Rudnevs Zalaegerszegről igazolt Poznanba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik