NB III: megvan Sándor Tamás utódja a Mátészalka kispadján

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.13. 07:13
null
Sánta Tibor lett a Mátészalka vezetőedzője
Mint beszámoltunk róla, a Kisvárda II elleni vereség után távozott a labdarúgó NB III Északkeleti csoportjában szereplő Mátészalkai MTK vezetőedzője, Sándor Tamás; a vasárnapi, Eger elleni bajnokin már az újonnan kinevezett tréner, Sánta Tibor irányítja a csapatot – számolt be róla a klub honlapja.

A mindössze 33 éves szakember UEFA A és UEFA Goalkeeper B végzettséggel rendelkezik. Játékos- és edzői múltját tekintve is ezer szállal kötődik a Nyíregyháza Spartacushoz – játékosként és a női szakág vezetőjeként maradandó nyomot hagyott a klub történetében. Hat év cigándi szereplés, és egy rövid salgótarjáni kitérő után Kemecsén vállalt játékos-edzői pozíciót, míg nyár óta a megye I-es Nyírbátori LSE szakmai stábjának tagja.

Örültem a felkérésnek, azt hiszem, nem sokaknak adatik meg ilyen lehetőség viszonylag fiatalon – ecsetelte Sánta Tibor a szabolcsfocihirek.hu-n. – Néhány napot persze gondolkoznom kellett a folytatáson, és meg kellett néznem, hogy miként lehet összeegyeztetni a mátészalkai munkát a jelenlegi nyírbátori főállásommal, amit semmiképpen sem szeretnék abbahagyni. A Mátészalka nagy múltú klub kiváló játékosokkal, akiknek a nagy részét személyesen is ismerem. Izgatottam várom a közös munkát, és bízom abban, hogy együtt sikeresek leszünk!”

A 7 ponttal az Északkeleti csoport 15. helyén álló Mátészalka vasárnap 13 órától az Eger vendége lesz az NB III 11. fordulójában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik