NB III: edzőváltás a Délkeleti csoport sereghajtójánál

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.10. 06:55
Fritz Attila irányítja ideiglenesen az FC Dabast
A Mátészalka után újabb edzőváltás történt a labdarúgó NB III-ban: a Délkeleti csoportban sereghajtó Meton-FC Dabastól távozott Tóth László – számolt be róla a klub honlapja.

A Pest megyei klub a gyenge szereplés miatt közös megegyezéssel bontott szerződést Tóth Lászlóval. Az új szakember kinevezéséig, ideiglenesen, az eddigi asszisztens edző, Fritz Attila veszi át a csapat irányítását. Fritz arról híres, hogy játékos-pályafutása során, 2009-ben a Honvéd színeiben gólt szerzett a török Fenerbahce elleni Európa-liga selejtező visszavágóján, ami 1–1-s döntetlent jelentett csapatának.

Nem egyszerű a helyzetünk, viszont nem is lehetetlen – ecsetelte Fritz a klub honlapján. – A héten különösebb taktikai dolgokba nem szeretnék belemenni, inkább szeretném a srácokat felhozni, főként mentálisan, hogy elhiggyék, jó játékosok, és képesek az elvárt eredmény elérésére.”

A Dabas 10 bajnokin mindössze 4 pontot szerzett a bajnokságban (egy győzelemmel és egy döntetlennel), így a 16., utolsó helyen áll a Délkeleti csoportban. Az együttes vasárnap 11.00-tól a Vasas II otthonában lép pályára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik