Magyar válogatott védővel erősít a Honvéd

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.06. 17:35
Hangya Szilveszter a Honvédban folytatja (Fotó: Facebook/Budapest Honvéd)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Hangya Szilvesztert.

A tízszeres magyar válogatott Hangya Szilveszter szabadon igazolhatóként csatlakozik a Honvéd FC-hez. 

A budapesti gárda kiemelte, a belső védő az utóbbi hat idényt Fehérváron töltötte, ahol éppen a Honvédot legyőzve nyert Magyar Kupát, valamint az első osztályban ezüstérmet és bronzérmet is szerzett. A 30 éves játékos ezen felül megjárta még Baját, az MTK-t, Dunaújvárost és a Vasast is, válogatott színekben pedig 2016-ban debütált. 

„Patinás klub a Honvéd, amikor képbe került a csapat, nem is gondolkoztam sokáig. Tökéletesek a körülmények, a legmegfelelőbb helyre kerültem ahhoz, hogy visszanyerjem a régi formámat. Az előző idény utolsó öt bajnokiján már keretben voltam, április óta teljesen egészséges vagyok. Úgy vélem, Kispest a megfelelő hely, hogy új impulzusokat éljek át“ – idézte a klub honlapja a 2023 novemberében komoly térdsérülést szenvedő Hangya Szilvesztert. 

„Ami az egyéni céljaimat illeti, szeretnék minél több időt a pályán tölteni! Az elmúlt idény kimaradt, míg a 2021-es Európa-bajnokság előtt eltörött a bokám, szóval most az a legfontosabb, hogy egészséges legyek, sokat játsszak és a teljesítménnyel segítsek a Honvédnak. Csapatszinten a legfontosabb, hogy masszív és stabil együttes legyünk és minél jobb helyezést szeretnénk elérni" – tette hozzá a Honvéd új szerzeménye. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik