NB II: négy játékosától vált meg a Vasas, ketten érkeztek

Vágólapra másolva!
2024.06.16. 12:32
Fotó: Földi Imre, archív
A labdarúgó NB II-ben érdekelt Vasas FC a hivatalos felületein közölte, hogy négy játékosával is szerződést bontott, míg Kiss Ágoston és Lehoczky Roland a piros-kékeknél folytatja.

 

A klub közlése szerint Litauszki Róbert, Bakti Balázs, Papp Csongor és Szalay Szabolcs is elhagyja az angyalföldi gárdát.

A 34 esztendős Litauszki négy év után távozik a klubtól, mialatt 62 bajnoki és kupamérkőzésen szerepelt és ezeken hatszor be is talált. 

Bakti kölcsönbe érkezett tavaly a Puskás Akadémiától és az idény során összesen 33 mérkőzésen léphetett a Vasas színeiben pályára Magyar Kupa és NB III-as mérkőzéseken. 

A 19 éves Papp szintén az NB III-ban erősítette az angyalföldieket, míg a januárban csatlakozó Szalay az NB II-ben is megmutatta magát.
A Vasas érkezőket is bejelentett, a piros-kékeknél folytatja a kapus Kiss Ágoston és a védő Lehoczky Roland. Mindketten az NB II-ből kieső Tiszakécskében szerepeltek az előző idényben, de utóbbi az MTK-tól szerepelt a kécskeieknél kölcsönben, így a Vasashoz is a fővárosi klubtól érkezik – szintúgy kölcsönbe, vételi opcióval.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik