E-mailben keres labdarúgókat egy NB III-as csapat

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.06.13. 12:58
A labdarúgó NB III-ban a Dunaföldváré volt az elmúlt bajnoki évad egyik sikersztorija: a tolnaiak újoncként a Délnyugati csoport 5. helyén végeztek, ami a klub történelmének legjobb eredménye – ráadásul vármegyei szinten is kiemelkedő, hiszen Tolnából csak az élvonalban ezüstérmes Paks zárt előttük. A történelmi szereplés után viszont merőben szokatlan felhívás jelent meg a klub Facebook-oldalán.

Az ötödik helyen záró csapatnál ugyanis az idény végén anyagi nehézségek akadtak, amelyek miatt a történelmi eredményt elérő keret tagjait a klub kénytelen volt elengedni, ahogy a sikeredző, Varga Balázs sem maradt a csapatnál. Vele kapcsolatban a teol.hu úgy értesült, a megyei rivális Majostól távozó Csillag László helyét veszi át. 

A vármegyei lapnak Lesnyik Gábor, a földváriak klubigazgatója elmondta, nem szeretnék elengedni az NB III-as szereplést, ezért új alapokra helyezik a csapatot, akik rutint szerezhetnek a harmadosztályban, miközben megmutathatják: több van bennük, mint amit eddig gondoltak róluk.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik