Csábi József távozik a Kazincbarcika éléről

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.06.01. 15:38
Csábi József távozik a Kazincbarcika éléről (Fotó: Földi Imre)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy Csábi József vezetőedző közös megegyezéssel távozik a csapat éléről.

A Kolorcity Kazincbarcika szombat délután a klub hivatalos honlapján közölte, hogy Csábi József közös megegyezéssel távozik a csapat éléről. Csábi 2023. februárjában vette át a csapatot, az előző idényben a 14. helyen zárt, míg most az NB II 10. helyén végzett csapatával. Csábi ötven mérkőzésen irányította a barcikai csapatot, ezeken 18 győzelem, 13 döntetlen és 19 vereség a mérlege.

„Az életben vannak olyan fordulópontok, amik nem mindig tervezettek, csak úgy jönnek. Barcikán hagyom a szívem egy részét!!! Mindig szeretettel fogok gondolni az itt eltöltött időszakra! Nagyon köszönök mindent! Külön köszönöm a támogatást a szurkolóknak és természetesen a klub összes dolgozójának, akik a mindennapokban segítették a munkámat! További sok sikert kívánok a Kolorcity Kazincbarcika klubnak!” –  olvasható Csábi búcsúja a klub honlapján.

A Nemzeti Sport segítségével most akár 50 000 forint bónuszhoz juthat – a tippmixpro.hu-n ugyanis az új játékosok első befizetett összege megduplázódik. Ehhez mindössze arra van szüksége, hogy regisztráljon, majd az NSO50 kódot használva töltsön fel egy bizonyos összeget. Regisztráció és részletek itt!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik