Vasas: válogatott kiszemelt; a gólkirály marad; változatlan célok – NS-infó

Vágólapra másolva!
2024.05.30. 15:53
A tízszeres válogatott Nagy Dominikot szívesen látnák Angyalföldön (Fotó: Török Attila, archív)
Értesüléseink szerint a Vasas NB II-es labdarúgócsapatánál a terveken nem változtat az a tény, hogy nem sikerült kiharcolni a feljutást. Az új idénynek továbbra is azzal a céllal vághat neki a klub, hogy feljusson az NB I-be, ehhez mérten alakítja a vezetőség a keret is.

 

 

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Vasas egyik nyári kiszemeltje az NB II-ből feljutó Nyíregyháza Spartacus tízszeres válogatott középpályása, Nagy Dominik, aki a most befejeződött idényben 32 meccsen 11 góllal és gólpasszal segítette feljutáshoz a nyírségieket.

Korábban jeleztük, hogy a kiszemeltek között szerepel a Puskás Akadémiától távozó védő, Batik Bence is, de a feljutásról lemaradás miatt az ő érkezésének az esélye csökkent. Ugyanakkor megtudtuk, hogy a Vasas semmiképp sem szeretné elengedni az NB II-ben 18 találattal társgólkirályi címig jutó Tóth Milánt, nem véletlenül hosszabbítottak szerződést vele a tavasszal. Az ő lehetséges távozásáról szóló pletykáknak nincs realitása. Úgy tudjuk, hogy még a hosszabbítás előtt valóban több klub is érdeklődött iránta itthonról és külföldről is, de az új szerződéssel eldőlt, hogy marad. Sőt, csütörtök este a Vasas a honlapján megerősítette értesülésünket, ennek értelmében a támadó vállalja a következő idényt is az NB II-ben, az angyalföldiek színeiben. 

A fentiek is mutatják, a Vasasnál annak ellenére sem változnak a célok az új idény előtt, hogy az NB II-ben idén 3. helyen végzett Gera Zoltán csapata, és nem sikerült feljutnia – a fővárosiak a 2024–2025-ös idénynek is a feljutás reményében vághatnak neki, ehhez igazítva a költségvetést és a csapat keretét is.

Kerestük az értesüléseinkkel kapcsolatban Nagy Miklós sportigazgatót, aki egyelőre néhány hét türelmet kért, az új idényre vonatkozó, a játékoskeretet is érintő tervezés folyamatban van, erről később tud nyilatkozni.

A Nemzeti Sport segítségével most akár 50 000 forint bónuszhoz juthat – a tippmixpro.hu-n ugyanis az új játékosok első befizetett összege megduplázódik. Ehhez mindössze arra van szüksége, hogy regisztráljon, majd az NSO50 kódot használva töltsön fel egy bizonyos összeget. Regisztráció és részletek itt!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik