NB II: Mátyus János megbízatása lejárt, távozik a Pécsi MFC vezetőedzői posztjáról

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.05.29. 18:37
Fotó: pmfc.hu
A labdarúgó NB II-ből kieső Pécsi MFC hivatalos honlapjának cikkéből kiderül, hogy Mátyus János nem dolgozik tovább vezetőedzőként a csapatnál.

 

A 49 éves edző szerződése eredetileg is a bajnokság végéig szólt, és mivel a csapat nem tudta kiharcolni a bennmaradást a másodosztályban, nem váratlan a búcsú.

„Nagy reményekkel érkeztem Pécsre, annak ellenére is, hogy nehéz helyzetben vettem át a csapatot idézi Mátyust a PMFC honlapja. – Eddigi pályafutásom során szinte maradéktalanul sikerült elvégeznem a rám bízott bennmaradás kivívását, amelyben a PMFC esetében is az utolsó másodpercig bíztam. Borzasztóan sajnálom, hogy nem tudtuk megőrizni másodosztályú tagságunkat, amit én is csalódásként élek meg. Megtisztelő volt ennél a nagy múltú csapatnál dolgozni. Megható szeretet és tisztelet vett körül szerte a városban, még úgy is, hogy nem jöttek az eredmények. Szeretném ezúton is a köszönetemet kifejezni a klub vezetőinek, dolgozóinak, a stábtagoknak, a játékosoknak és kiváltképpen a szurkolóknak. A szívem mélyéből a lehető legjobbakat kívánom a PMFC-nek és minden egyes pécsi szimpatizánsnak!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik