Fogadj és nyerj az NB II-vel a Tippmixen!

Vágólapra másolva!
2024.05.26. 08:30
A feljutásért száll harcba a Győr (Fotó: Török Attila)
Vasárnap az NB II-ben is minden lényegi kérdés lezárul, eldől, hogy a Nyíregyháza mellett a Győr vagy a Vasas jut fel az NB I-be. Ráadásul a Tippmix nyereményjátékával 24 millió forintos főnyeremény, valamint Játékoskártyával történő fogadás esetén heti extra nyeremények is elérhetők! (X)

A legfontosabb kérdés az NB II zárófordulójában az, hogy a második helyre a Győr vagy a Vasas ér-e oda végül. A két csapat hétfői rangadóját Győrben a hazaiak 3-2-re nyerték meg, ezért sokkal jobb helyzetből, két pontos előnyből várják az utolsó kört, így már egy döntetlennel is biztosíthatnák helyüket az NB I-ben a következő szezontól. Vasárnapi ellenfelük az Ajka lesz, akik ellen decemberben szoros mérkőzésen Győrben 1-0-ra nyertek a hazaiak.

Ki nyeri az Ajka–Győr összecsapást?

SZAVAZÁS

Ki nyeri az Ajka–Győr összecsapást?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Vasas győri veresége után hazai pályán hozná a kötelezőt a Soroksár ellen, hogy életben tartsa reményeit a feljutásra. Otthon csupán egyetlen veresége van Radóéknak az NB II-ben, így joggal bizakodhatnak a kilátogató szurkolók, főleg annak tudatában, hogy a Soroksár már különösebb tét nélkül léphet pályára. A Vasas ebben az évben hét NB II-es bajnokit tudott le az Illovszky Rudolf Stadionban, ezeken pedig csupán egyszer, a Pécs elleni 4-1-es siker alkalmával láthattak a nézők három gólnál többet.

Hány gól születik a Vasas–Soroksár mérkőzésen? 

SZAVAZÁS

Hány gól születik a meccsen?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A kieséssel kapcsolatban sem dőlt még el minden, a Pécs és a BVSC verseng az utolsó bennmaradó helyért. A pécsiek pocsék formában fogadják a Szegedet, míg a zuglóiak a Honvéd ellen már egy döntetlennel is biztosítanák NB II-es tagságukat. A BVSC elmúlt négy bajnokijából csak egyet, a biztos feljutó Nyíregyháza ellenit veszítette el (1-2).

A BVSC vagy a Honvéd nyer az utolsó fordulóban?

SZAVAZÁS

Ki nyer az utolsó fordulóban?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A helyes tippekkel elért nyereményeket most tovább növelheted a Tippmix nyereményjátékával, amelyen a 24 millió forintos fődíj mellett a heti sorsolásokon is részt vehetsz, Játékoskártyával fogadó játékosaink pedig további extra nyereményekre is pályázhatnak. Ahhoz pedig, hogy valaki jogosult legyen a 24 millió forintos főnyereményre, nem kell mást tenni, mint a június 2-ig tartó időszakban minimum 3-as kötésben fogadni, egy szelvényen legalább 10 000 forint értékben. A nyereményjáték leírása és Részvételi szabályzata a https://www.tippmix.hu/nyeremenyjatek/240513 címen érhető el.

Az NB II-es mérkőzésekre Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón lehet fogadni!

Keresd a magyar focimeccseket a Tippmixen és a Tippmixprón!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik