Sportrádió: Lehet, hogy kicsit túlértékeltük a csapatot, és az osztály picit magas... – Kisteleki István

Vágólapra másolva!
2024.04.23. 18:52
Kisteleki (jobbra) és a műsorvezető Szegő Tibor (Fotó: Sportrádió)
Kisteleki István, a BVSC szakmai igazgatója volt a Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége, ahol Szekeres Tamás vezetőedző távozása mellett arról is beszélt, hogy szerinte a Nyíregyháza feljutása biztos, és mellettük a Vasasnak van a legjobb játékosállománya, így az angyalföldiek is ott lehetnek majd az első osztályban.

 

A Sportrádióban a BVSC szakmai igazgatója először a hétfőn lemondott vezetőedző Szekeres Tamás távozásáról beszélt, majd arról is szót ejtett, a szakember jó munkát végzett – ahogy az előtte a csapatnál lévő Urbán Flórián is –, csak éppen nem jöttek az eredmények, és nem volt szerencséjük, de a két szakember stílusa közötti különbség nem lehet a csapat teljesítményének oka.

„Lehet, hogy kicsit túlértékeltük a csapatot, és az osztály picit magas, de a csapatban lévő tudásnak elegendőnek kéne lennie arra, hogy benn maradjon a BVSC az NB II-ben. Habár, ebben az évben négy kieső van, ami azért meglehetősen szokatlan – mondta Kisteleki István, aki kitért a feljutók kérdésére is. – A Nyíregyháza biztosan feljut, és nyilván a Vasasnak van a három pont előnyével a legnagyobb lehetősége még erre. Játékosállományát tekintve a Vasas az egyik legjobb csapat, de nem szabad leírni a Szegedet sem, amely megérdemelten nyert az ETO ellen.”

Azt Kisteleki nem árulta el, innentől kezdve ki irányítja a csapatot, de azt elmondta, hogy az új, végleges vezetőedző kinevezéséhez lesz köze – már csak szakmai igazgatói posztjából fakadóan is. Egyelőre a hátralévő öt meccsen megbízotti jelleggel ismét Kincses Ádám trenírozza a BVSC-t, ő ősszel Urbán távozása és Szekeres kinevezése között már dirigálta a zuglóiakat, és akkor 11 pontot szerzett vele a klub, ami Kisteleki szerint „most is elégnek tűnik a bennmaradás kiharcolásához”.

A teljes beszélgetés ide kattintva hallgatható meg.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik