NB II: érkező Nyíregyházán, távozó Gyirmótón

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.18. 13:34
nyiregyhazaspartacus.hu
Az NB I-ben éllovas Pakstól szerződtetett játékost a labdarúgó NB II-t jelenleg vezető Nyíregyháza Spartacus, amely a 23 éves belső védővel, Temesvári Attilával erősítette meg keretét, míg Gyirmótról távozott a támadó, Pethő Bence.

A 23 éves, 2 méter magas belső védő pályafutását a Vasasban kezdte, majd megfordult a Honvédban, Tiszakécskén, Győrben és Szegeden is, s fiatal kora ellenére már csaknem száz mérkőzésen játszott az NB II-ben, legutóbb pedig az élvonalbeli Paks játékosa volt, és az NB I-ben is bemutatkozott.

A Nyíregyháza sportigazgatója, Fekete Tivadar a klub honlapján tudatta: Temesvári Attilával három és fél évre szóló szerződést kötöttek. A belső védő nagyapja, Temesvári Miklós az 1980-as években a Nyíregyháza aranycsapatának edzője volt.

„Gyorsan zajlottak a dolgok az elmúlt napokban, és amikor a Nyíregyháza megkeresett, éreztem, hogy ez olyan lehetőség, amivel élni kell. Meseszerű lenne, ha 44 évvel azután, hogy nagyapám először vezette az élvonalba a klubot, most én is az NB-I-be kerülnék a Szparival. Ez nagyon motivál, és nagyon várom már, hogy a társakkal dolgozhassak. Sokukat ismerem vagy ellenfélként, vagy egykori csapattársként, így nem lesz gond a beilleszkedéssel, de a pályán kell majd bizonyítanom” – mondta Temesvári Attila.

Szintén az NB II-vel kapcsolatos hír, hogy a nyolcadik helyezett Gyirmót FC Győr közös megegyezéssel szerződést bontott támadójával, Pethő Bencével. 
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik