NB II: a Haladás ügyvezetője bejelentheti lemondását

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.20. 07:29
null
Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója szerdán bejelentheti a lemondását (Fotó: haladas.hu, archív)
Továbbra sem érkeznek reményt keltő hírek a Haladás NB II-es labdarúgócsapatának háza tájáról: a vaol.hu információi szerint Séllei Árpád a kilátástalan helyzet miatt lemond az ügyvezetői igazgatói posztjáról, illetve két játékos már szerződést bontott a klubbal.

 


Szerdán taggyűlést tart a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft., amelyen az egyik ügyvezető igazgató, Séllei Árpád bejelentheti lemondását. A Vas vármegyei hírportál, a vaol.hu információi szerint mindenki abban bízik, hogy a többségi tulajdonos, a Haladás Marketing Kft. képviselője, Homlok Zsolt jelen lesz a taggyűlésen.

A múlt csütörtöki közgyűlésen dr. László Győző sportért is felelős alpolgármester arról beszélt: a kft. ügyvezető igazgatója telefonon arról tájékoztatta, dolgoznak a problémák megoldásán, a remények szerint december 20-ára rendbe tennék a cég helyzetét.

A vaol.hu értesülései szerint a játékosok több mint fele fizetési felszólítást küldött a kft.-nek, miután hónapok óta nem kaptak fizetést. Időközben két játékos türelme már elfogyott, Doktorics Áron és Mario Lucas Simut a hírek szerint távozott a klubtól, bár ezt a Haladás hivatalosan nem erősítette meg.

A mértékadó transfermarkt.com Doktorics Áron értékét 125 ezer euróra, míg Mario Lucas Simutét 150 ezer euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik