NB II: ezzel a góllal nyert a PMFC a Budafok ellen; de valóban bent volt? – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.11.27. 18:23
Mint beszámoltunk róla, vasárnap a PMFC 1–0-ra legyőzte a Budafokot a labdarúgó NB II-ben, méghozzá egy olyan góllal, amelyiknél a videofelvétel tanúsága szerint a labda a lécről a gólvonalra pattant, és nem mögé.

Vasárnapi tudósításunkban „játékvezetői hibákkal is tarkított mérkőzés”-ről írtunk, és a 44. perc eseményét a következőképp rögzítettük: „egy lapos Terbe-centerezést Krausz 14 méterről a keresztlécre lőtt, ahonnan a gólvonalra pattant le a labda. Bana Gergely játékvezető és segítői megadták a találatot”.

Helyszíni tudósítónk szerint tehát nem volt gól. Íme, a videó – Ön hogy látja, bent volt a labda? (A jelenet a felvétel 54. percétől.)

PÉCSI MFC–BUDAFOKI MTE 1–0 (1–0)
Pécs,
PMFC Stadion, 400 néző. Vezette: Bana Gergely (Kiss Balázs, Máyer Gábor)
PMFC:
Helesfay –Terbe, Rácz L., Pejovics, Majnovics – Bachesz, Krausz, Gyurkits (Szeles, 71.) – Harsányi (Hudák M., 90+3.), Tóth-Gábor (Takács Zs., 82.), Szabó M. (Hadaró, 82.).Vezetőedző:Kulcsár Árpád
BUDAFOK: Gundel-Takács –Bíró M. (Pintér Á., 84.), Lorentz, Horgosi, Kalmár O. (Szerető, 84.) – Csonka, Horváth O. (Elek B., a szünetben) – Kocsis B., Merényi (Németh M., a szünetben), Vasvári – Kovács D. Vezetőedző: Erős Gábor
Gólszerző: Krausz (44.)
Piros lap: Rácz L. (80.)
MESTERMÉRLEG
Kulcsár Árpád:– Az első játékrészben sok lehetőséget alakítottunk ki, a második félidő miatt azonban van hiányérzetem. Azt érzékeltem, hogy megjött az edzőváltáskor szokásos mentális plusz.
Erős Gábor:– Gyakorlatilag egykapuztunk a második félidőben, Helesfay Donát extra kapusteljesítményt nyújtott. Volt néhány kétes eset, amelyet én máshogy ítéltem volna meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik