NB II: Nagy Richárd kikerült a Siófok keretéből? – a klubigazgató reagált

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.24. 17:43
A sonline.hu információi szerint Nagy Richárd kikerült a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok keretéből, miután a megyei lap úgy tudja, kritikával illette a tréner munkáját. Illés János klubigazgató megkeresésünkre ezzel kapcsolatban egyelőre nem tudott olyat mondani, ami a nyilvánosságra tartozik.

 

Kérdés, látjuk-e még Nagy Richárdot a Siófok mezében... (Fotó: Németh András/BFC Siófok)
Kérdés, látjuk-e még Nagy Richárdot a Siófok mezében... (Fotó: Németh András/BFC Siófok)

 

Nincs jó helyzetben a Siófok NB II-es labdarúgócsapata. Dragan Vukmir együttese vasárnap sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el, ezúttal a BVSC otthonában kapott ki 2–0-ra, így 9 pontjával visszacsúszott a tabellán a 16. helyre.

A sonline.hu információi szerint ráadásul a nyáron az NB I-es Pakstól kölcsönkapott középpályás, Nagy Richárd kikerült a keretből, nincs kizárva, hogy végleg, mivel a megyei lap úgy tudja, kritikával illette a tréner munkáját. Az biztos, hogy a játékos nem szerepelt a BVSC elleni meccskeretben. Az értesüléssel kapcsolatban a Nemzeti Sport megkereste Illés Jánost, a siófokiak klubigazgatóját, aki a következőt nyilatkozta:

Egyelőre nem tudok olyat mondani ezzel kapcsolatban, ami a nyilvánosságra tartozik – jelentette ki Illés János. – Amint konkrét fejlemény lesz az ügyében, tájékoztatni fogjuk a sajtót.”

A 29 esztendős Nagy Richárd 8 NB II-es bajnokin szerepelt az őszi szezonban, ezeken két gólt szerzett (a Honvéd és a Haladás ellen), illetve egyszer a Magyar Kupában is pályára lépett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik