Sportrádió: Az NB III-as bajnoknak automatikusan fel kellene jutnia – Pető Tamás

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.23. 21:48
null
Pető Tamás és a Veszprém a Nyíregyháza ellen harcolhatja ki a másodosztályt (Fotó: Veszprém Megyei Napló, archív)
Kedden kisorsolták a labdarúgó NB II osztályozójának a párosításait. A Sportrádiónak Tóth András, az Iváncsa vezetőedzője, Kisteleki István, a BVSC szakmai igazgatója és Pető Tamás, a Veszprém vezetőedzője nyilatkozott a sorsolásról és a másodosztályba jutásról.

 

„Egy meccsen, az NB III-asok otthonában” – az osztályozó megrendezéséről ezt tartaná szerencsésnek Tóth András, az Iváncsa vezetőedzője, akit Virányi Zsolt kérdezett a Sportrádióban.Tóth hozzátette, hogy szerinte ma már egyik csapat sem becsüli le az Iváncsát, ugyanakkor még nem gondolkozik a másodosztályon, első cél a feljutás.

Kisteleki István, a BVSC szakmai igazgatója a Hazafutásban beszélt csapatáról és a bajnokságról:„Minden meccsünk nehéz volt, minden ellenfelet nagyon tisztelünk. A bajnokság elején tudtuk, hogy ez a szabály, így készülünk. Reméljük, hogy a csapat abban a lelkiállapotban lesz, hogy ezt az akadályt sikerrel veszi”.

„Amelyik csapat megnyeri a bajnokságot, annak alanyi jogon járna, hogy feljusson” – mondta Pető Tamás, a Veszprém vezetőedzője a Hazafutásban Balogh Bencének.Szerinte csapata nagyot küzdött ebben az évben, és már szinte új otthonának tekinti az ajkai pályát, ahol majd vendégül látja a Nyíregyházát.

AZ NB II-ES OSZTÁLYOZÓ PÁROSÍTÁSA
(Az elöl lévő csapatok játszanak hazai pályán az első meccsen.)

HR-Rent Kozármisleny(NB II, 16. helyezett)–Iváncsa KSE (NB III, Közép-csoport, 1.)
Practical VLS Veszprém (NB III, Nyugati cs., 1.)–Nyíregyháza Spartacus FC (NB II, 18.)
BVSC-Zugló (NB III, Keleti cs., 1.)–Szentlőrinc (NB II, 17.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik