NB III: Bekő Balázs távozik a Budaörs kispadjáról

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.18. 14:25
null
Bekő Balázs (Fotó: BSC1924)
Napokon belül bejelenti a Budaörs a rutinos tréner távozását, aki a jövőben is segíti Gera Zoltán munkáját az U21-es válogatottnál, de vezetőedzői pozícióra vágyik.

A vasárnapi, Puskás Akadémia II elleni hazai bajnokit követően távozik a Budaörs kispadjáról Bekő Balázs.

A tréner szerződése az idény végén lejár, és bár a klub vezetői elégedettek a munkájával, a klubot másfajta szakmai irányba indítanák el a következő idénytől.

Bekő Balázs nehéz helyzetben vette át a budaörsi együttest, és a középmezőnybe vezette a csapatot, az utolsó fordulót a 9. helyről várja az NB III Nyugati csoportjában.

Az 51 éves tréner vezetőedzői pályafutása 2012-ben Budaörsön indult, irányítása alatt az együttes megnyerte a harmadosztály Duna-csoportját, ám ezt követően az osztályozót elveszítette a Tatabánya ellen.

A tapasztalt tréner a budaörsi bajnoki cím után volt az NB I-es Kecskemét és a Diósgyőr vezetőedzője is, valamint irányította a Győr, a Sopron, Balmazújváros valamint a Tatabánya szakmai munkáját is.

Bekő Balázs a magyar U21-es válogatottnál a jövőben is segíti Gera Zoltán szövetségi edző munkáját, ám ahogy fogalmazott, ez nem elégíti ki őt, és vezetőedzői pozícióra vágyik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik