NB II: hat játékossal hosszabbított az Ajka

Vágólapra másolva!
2023.04.30. 07:15
null
Hat játékosával szerződést hosszabbított az Ajka (Fotó: fcajka.hu)
A tárgyalások eredményeként eldőlt, hogy a jelenleg a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkát erősíti a következő idényben is Csizmadia Zoltán, Gaál Bálint, Kenderes Zoltán, Présinger Ádám, Tajthy Tamás és Tar Zsolt – számolt be róla a klub honlapja.

A labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkánál több játékos szerződése is lejár az idény végén, így a klubvezetőség nagy erőkkel dolgozott az elmúlt időszakban azon, hogy az érintett játékosokkal új megállapodás szülessen.

Hat játékossal már sikerült is megegyeznie az elöljáróknak, így a következő idényben is biztosan az Ajkát erősíti Csizmadia Zoltán, Gaál Bálint, Kenderes Zoltán, Présinger Ádám, Tajthy Tamás és Tar Zsolt. Azt viszont nem közölte a klub, hogy a labdarúgók mennyi időre írtak alá.

A szerződéshosszabbítási tárgyalások ezzel még nem fejeződtek be, a remények szerint az ajkaiak újabb játékosokkal fognak tudni megállapodni a közeljövőben.

Az FC Ajka 61 ponttal az NB II 3. helyén áll, s vasárnap, a 35. forduló rangadóján a második helyezett MTK otthonában lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik