NB II: Fehérvárról kapott kölcsön U-válogatottat a Kazincbarcika

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.20. 18:32
null
Kovács Bence Barcikán bizonyíthat kölcsönben (Fotó: kbsc.hu)
Tegnap még a Mol Fehérvár horvátországi edzőtáborában volt Kovács Bence, ma viszont már Kazincbarcikán mutatkozott be Kovács Bence, a labdarúgó NB II-ben szereplő kazincbarcikaiak legújabb igazolása. A 19 éves, felvidéki születésű szlovák U-válogatott játékos a Mol Fehérvár FC-től kölcsönbe érkezett Kazincbarcikára az idény végéig – számolt be róla a borsodi klub honlapja.


Kovács Bence 2017-ben került Magyarországra, az ETO FC Győr, majd a Mol Fehérvár korosztályos csapataiban nevelkedett. 2021-ben kapott profi szerződést Székesfehérváron, majd gyorsan az NB III-as második csapat alapemberévé vált.

A jelenlegi bajnoki évadban az NB I-es keret tagjaként pallérozódott, sőt, egyszer, 2022 novemberében pályára is lépett az élvonalban. A Mol Fehérvár első csapatával végigdolgozta a téli alapozást, az összes felkészülési mérkőzésen játszott. A két klub azért döntött a kölcsönadás mellett, hogy a fiatal, elsősorban belső középpályásként bevethető labdarúgó minél több és folyamatos játéklehetőséget kapjon.

Koszta Péter barcikai sportigazgató bízik benne, hogy az agilis, fiatal játékos hamar be tud illeszkedni a Kazincbarcikába. A játékos várhatóan vasárnap már be is mutatkozik a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Kovács Bence (szlovák-magyar, Mol Fehérvár – kölcsönbe), Szekszárdi Milán (Paks – kölcsönbe)
Távozók: Laczkó Milán (Karcag – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik