DVTK: Zsolnai Richárd szerződést hosszabbított

Vágólapra másolva!
2022.02.03. 22:25
A DVTK szerződéshosszabbítást ajánlott Zsolnai Richárdnak, amit a technikás középpályás elfogadott, így eldőlt, hogy hosszabb távon is Diósgyőrben folytatja a karrierjét – írta meg a miskolci klub hivatalos honlapja.

Zsolnai Richárd 2019 nyarán lett a DVTK labdarúgója, ám eleinte kevés játéklehetőséget kapott, így először – az NB I-be a 2019–2020-as szezon végén feljutó – Budafokon, majd 2020 nyarától Ajkán játszott kölcsönben. Tavaly nyáron tért vissza Diósgyőrbe – emlékeztetett a dvtk.eu. Zsolnai Richárd 2019 nyarán lett a DVTK labdarúgója, ám eleinte kevés játéklehetőséget kapott, így először – az NB I-be a 2019–2020-as szezon végén feljutó – Budafokon, majd 2020 nyarától Ajkán játszott kölcsönben. Tavaly nyáron tért vissza Diósgyőrbe – emlékeztetett a dvtk.eu.

„Örültem a klub hosszabbítási szándékának, hiszen jól érzem magam Diósgyőrben – kezdte Zsolnai Richárd. – Szeretnék a közeljövőben minél több játéklehetőséget kiharcolni, és gólokkal, gólpasszokkal akarom segíteni a csapatot. Most a legfontosabb az, hogy feljussunk az élvonalba, ez a minimum, miután ez sikerült, a cél nemcsak az, hogy bent maradjunk, hanem hogy minél jobb helyezést érjünk el. Ezért fogok dolgozni.”

„Zsolnai Richárd őszi teljesítménye meggyőzött minket arról, hogy szükség van rá Diósgyőrben – tette hozzá Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Továbbra is ragaszkodunk a tehetséges magyar játékosainkhoz, Ricsi pedig nagyon hasznos tagja a csapatunknak. Sokat fejlődött azóta, amióta 2019-ben leigazoltuk, az ajkai szereplése is kimagasló volt, gólokkal, gólpasszokkal vétette észre magát. Jelenleg Molnár Gáborral versenyez a posztjáért, de felvette a kesztyűt, és remek teljesítményt nyújtott minden alkalommal, amikor pályán volt. Emberileg és szakmailag is elégedettek vagyunk vele.”

A klub nem közölte, hogy mennyi időre szól Zsolnai új megállapodása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik