NB II: Eppel Márton a DVTK-nál folytatja – hivatalos

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2022.01.06. 16:45
null
Eppel Márton elhagyta a Budapest Honvédot (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Eppel Márton a miskolci klubnál folytatja a pályafutását. A hírt a Budapest Honvéd is megerősítette.

 

A 30 éves támadó 2020 októberében tért vissza a Honvédhoz, s bár tavaly nyáron szerződést hosszabbított, november eleje óta nem került meccskeretbe.

„Motivált vagyok, alig várom, hogy csatlakozzak új társaimhoz, és találkozzak a stábtagokkal! – mondta a jelenleg betegséggel bajlódó Eppel Márton. – Benczés Miklós kitartóan hívott, és azt mutatta a DVTK, hogy mindenképpen szeretnének a csapatban látni, ami fontos számomra. A felvázolt tervek egy ambiciózus klub képét festették elém, amit alátámaszt a bajnoki tabella első helye is. Egyértelmű cél a feljutás, és most már többes szám első személyében is fogalmazhatok: egyértelmű célunk a feljutás. Jó játékkal és gólokkal szeretnék hozzájárulni a sikerhez. Az egyik első diósgyőri emlékem a régi stadionban szerzett duplám a Honvéd színeiben, az új DVTK Stadionban viszont még nem léptem pályára, bízom benne, minél hamarabb megszerzem az első gólomat immár diósgyőri mezben. Sok örömöt szeretnék a csapattal együtt szerezni a szurkolótábornak!”

„Eppel Márton nemcsak tavasszal, hanem terveink szerint már ősszel, az NB I-ben is hasznos tagja lehet a DVTK-nak – mondta Benczés Miklós sportigazgató. – A nyolcszoros válogatott Eppel Mártont nem kell különösebben bemutatni a szurkolóknak. Arra azért felhívom a figyelmet, hogy egy komplex játékos csatlakozik a DVTK keretéhez, aki a tizenhatososon belül bárhonnan rendkívül veszélyes a kapura, de az összjátékban is hatékony, valamint a labda megszerzéséért vívott harcban is kihasználja a testi erejét. Karrierje folyamatosan felfelé ívelt, szép sikereket ért el a Honvédban és sorra kapta a meghívót a válogatottba is, ám a legutóbbi időben megtört a pályafutása. Lehetőséget biztosítunk neki, hogy újabb lendületet vegyen, cserében azt várjuk, hogy segítse feljutáshoz a DVTK-t. Bízom benne, hogy kölcsönösen előnyös lesz ez a kapcsolat! A szakmai stáb pedig újabb variációs lehetőséget kap, Könyves Norbert és Eppel Márton személyében akár két egykori válogatott támadót is pályára küldhet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik