NB II: két év után távozik a vezetőedző Csákvárról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.25. 14:10
Szerződése lejártával, két után távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvártól Visinka Ede vezetőedző és a teljes szakmai stáb is – számolt be róla a klub honlapja.





Két évig dolgozhatott Csákváron Visinka Ede (Fotó: Dömötör Csaba)
Két évig dolgozhatott Csákváron Visinka Ede (Fotó: Dömötör Csaba)


Az elmúlt napokban többféle mendemonda keringett arról, hogy milyen változások várhatóak a Csákvárnál – egy ideig úgy tűnt, hogy tovább folytathatja munkáját Visinka Ede vezetőedző és a szakmai stáb, azonban mára eldőlt, hogy mégsem maradnak, szerződésük lejártával távoznak a klubtól.

Mára hivatalossá vált, Visinka Ede vezetőedző, valamint segítői, Berndt András pályaedző, Bíró Szabolcs kapusedző és Végh András erőnléti edző lejáró szerződését nem hosszabbítjuk meg, valamennyien távoznak a klubtól – mondta Nagy Sándor elnök a klub honlapján. – Az elmúlt idény sajnos nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük, ezért úgy érezzük, nemcsak a játékoskereten, hanem a szakmai stáb összetételén is változtatnunk, frissítenünk kell. A kiszemelt játékosokkal már javában zajlanak a tárgyalások, és a színfalak mögött gőzerővel keressük azt a szakembert is, akinek vezetésével tovább tudunk haladni az általunk elképzelt úton. Reményeink szerint napokon belül megnevezzük az új vezetőedzőt.”

A Csákvárhoz kapcsolódó hír még, hogy kölcsönjátéka lejártával visszatért a Vasashoz Murka Benedek és Csató Martin is.

A Csákvár – amely 38 ponttal a 17. helyen végzett a másodosztályban, tehát épphogy bent maradt – június 14-én kezdi meg a felkészülést a 2021–2022-es NB II-es bajnokságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik