Megyei foci: a Pécsnek nyolc gól kellett a 100-hoz – elérte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.27. 09:22
Csakúgy, mint az ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban (vagy a 2013–2014-es szezonban) még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az idényben már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei első osztályban a 64. perctől – ekkor 2–0-ra állt a meccs – emberhátrányban játszó Kecskemét hazai pályán 3–1-re legyőzte a Kiskunfélegyházát, ezzel megőrizte a negyedik helyét a táblázaton, a hátránya azonban tíz pont a listavezető Duna Aszfalt mögött.Kecskemét hazai pályán 3–1-re legyőzte a Kiskunfélegyházát, ezzel megőrizte a negyedik helyét a táblázaton, a hátránya azonban tíz pont a listavezető Duna Aszfalt mögött.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kecskeméti LC–Kiskunfélegyházi HTK 3–1

Baranya megyében a PMFC az ezt megelőző 19 mérkőzésén 92 gólt szerzett, tehát a Beremend elleni szombati találkozón nyolcszor kellett betalálnia ahhoz, hogy elérje a százas határt. A pécsi csapat ezt megtette, Kónya Dávid és Schmidt Zsolt két-két góljára alapozva kiütötte a vendégeket, és a Siklós botlásának köszönhetően már hat pont előnnyel vezeti a bajnokságot.

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
PMFC–Beremend 8–0

A Somogy megyei első osztályban a listavezető Kaposvár négy góllal küldte haza a Nagyatádot, és őrzi tetemes, tízpontos előnyét a tabella élén. A Rákóczi az eddigi 21 meccsén 106-szor vette be az ellenfelek kapuját.

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Nagyatád 4–0

Veszprém megyében a Pápa az első 30 percben háromgólos előnybe került a Peremarton SC Berhida otthonában, majd a második félidőben újabb gólt szerzett, így 4–0-s győzelmet aratott. A pápaiak jelenleg a harmadikak a bajnokságban, az éllovas Veszprém tizenhat ponttal előzi meg őket.

VESZPRÉM MEGYEI I .OSZTÁLY
Peremarton SC Berhida–Pápa 0–4

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik