NB II: két korábbi élvonalbeli középpályás aláírt Soroksáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.21. 11:28
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár együttesében folytatja pályafutását a ferencvárosi nevelésű Zsivóczky Norbert és a csapatnál korábban már futballozó Sándor István.

A 27 éves Zsivóczky Norbert a Ferencvárosban nevelkedett, ezt követően futballozott Diósgyőrben, Pápán, Szigetszentmiklóson és Kaposváron is. Az élvonalban 14 alkalommal lépett pályára a középpálya több posztján is bevethető játékos. Nyári térdsérülése miatt az őszt teljes egészében kihagyta, most azonban már egészséges, és a tegnapi, Paks elleni felkészülési meccsen pályára is lépett. Zsivóczky Norbert – aki a Soroksárban játszó Zsivóczky Péter bátyja – másfél éves szerződést írt alá.Zsivóczky Norbert a Ferencvárosban nevelkedett, ezt követően futballozott Diósgyőrben, Pápán, Szigetszentmiklóson és Kaposváron is. Az élvonalban 14 alkalommal lépett pályára a középpálya több posztján is bevethető játékos. Nyári térdsérülése miatt az őszt teljes egészében kihagyta, most azonban már egészséges, és a tegnapi, Paks elleni felkészülési meccsen pályára is lépett. Zsivóczky Norbert – aki a Soroksárban játszó Zsivóczky Péter bátyja – másfél éves szerződést írt alá.

A másik új igazolás, Sándor István az elmúlt fél évet Ajkán töltötte, de személye nem ismeretlen a soroksári szurkolók számára, hiszen 2015 tavaszán már szerepelt a XXIII. kerületieknél. A középpályás 35 NB I-es találkozón lépett pályára korábban, itthon futballozott a Honvédban, Tatabányán, a Videotonban, Nyíregyházán, Budaörsön, Cegléden, Balmazújvárosban, a BKV Előrében, Vácott, de megfordult Fehéroroszországban is. Sándor szintén másfél évre kötelezte el magát a sárga-feketéknél.

Értesülésünket a klub honlapja is megerősítette.

A két középpályással nyolcra nőtt a Soroksár téli új szerzeményeinek száma, a klub korábban megszerezte Bajzát Pétert, Fejes Jánost, Szilágyi Pétert, Csilus Ádámot, Haris Attilát és Kunsági Rolandot is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők:
Bajzát Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Fejes János (Bp. Honvéd), Sándor István (Ajka, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (Békéscsaba), Zsivóczky Norbert (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvár)
Kölcsönbe érkezők: Csilus Ádám (FTC), Haris Attila (FTC), Kunsági Roland (FTC)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Popov Patrik (FTC)
Távozók: Tóbiás Zsolt (ESMTK), Vass Zsolt (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kapacina Valér (Bp. Honvéd, onnan Soproni VSE)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Szenes Bence

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik