NB II: három játékost vett kölcsön a Siófok a Viditől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 15:11
Gábor Péter, Baksa Dénes és Bognár Bence személyében három játékost vett kölcsön a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok az élvonalbeli Videotontól – adta hírül a fehérváriak honlapja, a vidi.hu.

A kapus Gábor Péter tavaly nyáron került fel a Videoton első csapatához, és bár bajnoki mérkőzésen nem jutott szóhoz az élvonalban, a Bajnokok Ligájában, a walesi TNS otthonában ő védte a Vidi kapuját. Gábor Péter tavaly nyáron került fel a Videoton első csapatához, és bár bajnoki mérkőzésen nem jutott szóhoz az élvonalban, a Bajnokok Ligájában, a walesi TNS otthonában ő védte a Vidi kapuját.

Baksa Dénes és Bognár Bence az őszi szezont az NB III Nyugati csoportjában második helyen záró Videoton II meghatározó labdarúgói voltak. Baksa jobbhátvédként szerepelt Disztl László csapatában, összesen 11 mérkőzésen lépett pályára ősszel, míg a védőként és középpályásként is bevethető Bognár Bence 15 találkozón játszott a csapatban, és négy gólt szerzett.

Baksa és Bognár szerződése nyáron lejárt volna, azonban a kölcsönadás előtt mindketten egy-egy évet hosszabbítottak a fehérváriakkal, így a kölcsönszerződés lejárta után még legalább egy évig a klub labdarúgói maradnak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Baksa Dénes (Videoton), Bognár Bence (Videoton), Gábor Péter (Videoton)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Kovács Dávid (Kubala Akadémia), Szilágyi Zoltán (Kubala Akadémia)
Távozók: Banai Balázs, Bene Zsombor, Bozsó Antal, Hanzl Máté
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szekszárdi Tamás (Paks), Szivacski Donát (Vasas)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Haraszti Zsolt (FTC)
Kölcsönbe érkezők: Tischler Patrik (Puskás AFC)
Kölcsönből visszatérők:
Horváth Tamás (Puskás AFC)
Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek:Léandre Tawamba (kameruni, Zlaté Moravce – Szlovákia)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – szabadon igazolhatóként), Mirko Ivanovszki (macedón, szabadon igazolható, érdeklődik iránta: Dinamo Bucuresti – Románia), Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország), Szekeres Adrián (Gyirmót)
Kölcsönbe távozók: Baksa Dénes (Siófok), Bognár Bence (Siófok), Gábor Péter (Siófok), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Filip Pajovics (szerb, Puskás AFC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Lang Ádám, Alhassane Soumah (guineai, Mantova FC – Olaszország), Dinko Trebotic (horvát, Bnei Jehuda – Izrael, RNK Split – Horvátország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik